返回列表 回復 發帖
基本上算破500人, 但由于加入者和时间受质疑, 已通知Admin作出彻查!
原帖由 cck_my 於 2008-4-26 22:15 發表
基本上算破500人, 但由于加入者和时间受质疑, 已通知Admin作出彻查!
辛苦你
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-4-26 10:29 PM 發表

辛苦你
比起你, 这算什么? 职责所在, 应该的!

回復 #3516 cck_my 的帖子

老友, 我今日推你只股到尽啦, 推到无得再升涨反而跌!

代號 股票名稱            經營者              剩餘股份 昨收盤價 成交價 最高價 最低價 買入筆數 賣出筆數 成交量 漲跌幅

131  肥良海洋創業公司 kakaka1668888 485867     2.54      2.70    2.83    2.53        62          4       88500  6.30 %

我看完你短信,,,你話升就減小小減多左減左五万幾去到2.67自己失敗左:onion03: 多謝你同各位
原帖由 cammy8080 於 2008/4/27 01:35 AM 發表
多謝各位關心,今日身體好D嘞~!都無咁疲累,所以又上嚟先,咁係咪我哋呢個幫會己经over 500人嘞??
好D嘞
原帖由 cammy8080 於 2008/4/27 01:38 AM 發表

嘩~!一睇我就知我唔識玩,好似好深奥呀~!
一个好好玩game
support u to yah
很闷。。有什么可以做的吗?

2008-4-27星期日~~足球貼士~

原帖由 cammy8080 於 2008/4/27 02:19 AM 發表

响邊樹有得玩?
虛擬股市,Cammy8080个名下面
原帖由 cammy8080 於 2008/4/27 02:19 AM 發表

响邊樹有得玩?
好剌你有買我隻股500131肥良....多謝
好耐无入过黎啦,路过一下先。。。。。。。。。。。:onion05:
原帖由 vwwo 於 2008-4-27 19:36 發表
好耐无入过黎啦,路过一下先。。。。。。。。。。。:onion05:
honey
原帖由 假書僮 於 2008-4-27 10:20 PM 發表

honey
屎桶佬,你最近死去边啊??
原帖由 vwwo 於 2008-4-27 22:54 發表

屎桶佬,你最近死去边啊??
想你想到入了深切治療室:onion10: