返回列表 回復 發帖

回復 #3572 cammy8080 的帖子

5定....有事通頂6.7奌訓有事10奌零11..訓到4..5奌又痛醒上股市2...3个鐘又訓.旦姓訓ZZZZZzzzzzz,,,,,ha...~~~

2008-5-03星期六~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 cammy8080 於 2008/5/2 06:28 PM 發表

咁益我??唔駛咁客氣呀~!留番俾你啦~!喂~!你通常幾點zzzzzzzzzzzzzz?
早睡早起精神好,,,有教5訓齒国宝.哈哈哈哈哈哈
原帖由 cammy8080 於 2008/5/3 06:56 PM 發表

我昨晚3點幾zzzzzzzzzzzzz咗啦~!你4點仲見到我???黑仔皇,肯定你見鬼呀~~!!黑仔皇,黑仔皇,黑仔皇,黑仔皇,Hahahahahahahahahahaha~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
你話奌就奌 囯宝..安安
原帖由 cammy8080 於 2008/5/3 08:55 PM 發表

我要瞓晏覺嘞~!遲D傾~!
肥朱安安教教嘞:sleeps: :sleeps: hahahaha

回復 #3581 kakaka1668888 的帖子

O Cammy ZZZ la!!!:sleeps:
我`第一次黎"兄弟帮吹水区"...請大家多多關照   :onion14:

我想問下大大~~~~為何我的  "TVB -18 元"   會負錢 0既.......留一次言就負一次    ╯︿╰  

原帖由 cammy8080 於 2008-5-4 00:36 發表
Hi~~!歡迎~歡迎~~!

係喎~!點解負$$$嘅?
來子帶金星 好有$$$$地方A 帶金帶金又幾富貴咼
原帖由 cammy8080 於 2008/5/4 03:41 AM 發表

我一D都唔富貴,窮等人家嚟咋~!你睇我D積蓄就知我係一隻窮鬼啦~!
我乙乙乙乙乙ZZZZZZzzzzzzzz教教朱:sleeps: :sleeps: 天光要訓不然我做加加国宝

回復 #3590 cammy8080 的帖子

大家都系国宝

回復 #3592 cammy8080 的帖子

哈哈,呢到变做国宝专区,愈来愈多国宝,边个要做国宝要同cammy姐姐申请!!!

回復 #3592 cammy8080 的帖子

记住留返个vip位比我呀!!!

2008-5-04星期日~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

回復 #3595 cammy8080 的帖子

HI,我刚:sleeps: 醒啦!!!返来啦!!有无人系度呀!!!

回復 #3597 missing 的帖子

:019: 你刚睡醒
等下又睡???