返回列表 回復 發帖

回復第 3585 帖由 lux1261 所發的帖子

哇!有靓女陪我!!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-5 10:07 PM 發表。
哇!有靓女陪我!!!
多謝!
第一次同你傾謁!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復第 3587 帖由 lux1261 所發的帖子

我都是这样想!!!

你来自???怎样称呼你?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-5 10:17 PM 發表。
我都是这样想!!!

你来自???怎样称呼你?
我來自hk、住響LUXEMBOURG。
叫我公主或者亞妹都可以、
火焰幫個個都係我哥哥!

你呢!介紹下自己!

回復第 3589 帖由 lux1261 所發的帖子

我来自马来西亚!住K.L.
你又知我是哥哥?但你职位高过我!!!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-5 10:28 PM 發表。
我来自马来西亚!住K.L.
你又知我是哥哥?但你职位高过我!!!!
呢度無乜女仔架!
職位高又如何?響火焰幫大家都係一家人。:014:

回復第 3591 帖由 lux1261 所發的帖子

你不是吗?你年纪大还是我大?
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-5 10:39 PM 發表。
你不是吗?你年纪大还是我大?
你大D!

回復第 3593 帖由 lux1261 所發的帖子

你在读书还是工作?
开心就是人生最好的幸福
工作

回復第 3595 帖由 lux1261 所發的帖子

你整旦糕好吃吗? 我想吃???
开心就是人生最好的幸福
入呢蛇王下先:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 3597 帖由 chu553358 所發的帖子

幫主
你好!!!!
开心就是人生最好的幸福
原帖由 terenceng 於 2007-8-5 11:12 PM 發表。
幫主
你好!!!!
你好 忙碌中
好多人投注:014:
你都要幫襯下
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主

回復第 3599 帖由 chu553358 所發的帖子

投注
开心就是人生最好的幸福