返回列表 回復 發帖

回復 #3746 cammy8080 的帖子

飲豆漿....好呀;安安.有冇見个曼头上線.留言.我煮反食、、、、買左飽魚仔煲湯,,,哈哈哈哈哈哈.食就食D好..死就死D老....

回復 #3749 cammy8080 的帖子

hihihi
无Ar,食曬啦:onion18: :onion18: :onion18:
原帖由 cammy8080 於 2008/5/8 08:20 PM 發表
个曼头有上線,不過無入嚟,我又食飽魚仔.
曼头要做兄弟邦D嘢嗎.他又申請做版主:onion14: :onion14:

回復 #3752 kakaka1668888 的帖子

HI 安安 & 佳佳,我返来啦!!
各位明天見我ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzz:sleeps: :sleeps:
原帖由 cammy8080 於 2008-5-9 01:57 發表
我會小心身體,我都想係學生,可惜唔係,妳呢??
我都唔系,不过你比我觉得你好"后生"

回復 #3754 kakaka1668888 的帖子

晚安啦,佳佳!!祝你有个美梦啦!!!
原帖由 kakaka1668888 於 2008-5-9 03:24 AM 發表
飲豆漿....好呀;安安.有冇見个曼头上線.留言.我煮反食、、、、買左飽魚仔煲湯,,,哈哈哈哈哈哈.食就食D好..死就死D老....
掛住我D馒头啊?
原帖由 cammy8080 於 2008-5-9 07:51 AM 發表

咁勁~!佢好叻呀~!
唔係勁或叻, 兄弟帮我暂时睇住, 申请版主只係想出一份力! :onion14:

回復 #3763 cammy8080 的帖子

原帖由 cammy8080 於 2008-5-9 02:30 PM 發表

知你申請做版主,我啦啦聲:onion05:走去支持你啦~!不過我掛住你D燒賣多D.
我睇到, 多谢你支持!  见你掛住就醒你一笼燒賣啦!

原帖由 cck_my 於 2008/5/9 03:49 AM 發表

掛住我D馒头啊?
http://www.gdfs.gov.cn/yswh/UploadFiles_2001/200709/20070910104305890.jpg
槂呀老友’近兩三天你很忙呏

回復 #3765 kakaka1668888 的帖子

:onion14: 几忙! 所以少回复!
原帖由 cammy8080 於 2008/5/8 11:48 PM 發表

我啱啱小睡瞓醒,你就瞓咗,你條粉皮,我剛才等咗你好耐,我唔采你.:onion31:
今日要开工英..股市开前都可以回來嘞.5系后生茄安安 有无買保膚品用呀.无就快去買 女人5保好2老....老上加老

回復 #3767 cammy8080 的帖子

可以! 你咁撑我, 就醒你啦!