返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008/5/10 09:37 AM 發表
感激你, 假兄!
比心機..努力又努力呀

2008-5-10星期六~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
恭喜cck_my做到版主!!

回復 #3814 kakaka1668888 的帖子

你...你.....你你你....够偏心罗!! 你要我地靓靓安安姐恭喜你D乜??
原帖由 cammy8080 於 2008/5/10 07:41 PM 發表

點偏心呀老細?你想我恭喜你乜嘢??恭喜你有喜嘞~!
想死,,,,,,个腦有事好幔.前后睇貼要5分鐘开,所以5云你住ㄑ〔恭喜恭喜电腦慢慢地〕想死......A推股啊5系我个啰啊,,,股市

回復 #3818 cammy8080 的帖子

靓靓安安姐,你好!!

回復 #3820 kakaka1668888 的帖子

唉!我部脑仲慢,慢到我要发脾死!!!:onion03:
原帖由 cammy8080 於 2008/5/10 09:57 PM 發表
依家要出去買嘢,遲D傾:onion05: ~~!
抽多左跌到7个幾又淢持得6个幾””奌算:019: :019: :019:
原帖由 kakaka1668888 於 2008-5-11 04:02 PM 發表

抽多左跌到7个幾又淢持得6个幾””奌算:019: :019: :019:
我来支持你。。。

回復 #3826 kakaka1668888 的帖子

喂,我无卖出呀,昨晚挂住帮个朋友,唔得闲睇个股市,好惨呀!!!不过终算搞拈我朋友:onion03:

回復 #3823 cammy8080 的帖子

乜你唔知我一时系男,一时系女咩??(但绝对唔系人妖呀:onion31: )我□~星球系无分男女的,知吗,SWEETY!! 哈哈!!!
原帖由 walala 於 2008/5/11 08:06 AM 發表

我来支持你。。。
真之好講講左要做教友我等你救命推股:019: :019:
原帖由 cammy8080 於 2008/5/11 08:27 AM 發表

我撐緊呀~!
心情好叉:019: :019:

回復 #3830 cammy8080 的帖子

我,你又撑唔撑呀?!唔系撑我两脚呀!!!
原帖由 cammy8080 於 2008/5/11 08:38 AM 發表

咁你(妳)今日係男定女?
上半身男下半身系女?????