返回列表 回復 發帖
原帖由 kakaka1668888 於 2008-5-11 04:32 PM 發表

真之好講講左要做教友我等你救命推股:019: :019:
:014: 帮的就帮

回復 #3836 kakaka1668888 的帖子

咁你今日又点呀,边PART係男定边PART系女呀?

回復 #3837 cammy8080 的帖子

帮我撑多两脚比KAKAKA!!!哈哈!!!

回復 #3834 cammy8080 的帖子

咁要睇大家啦,想我今日係男定女呀?(但绝对唔系KAKAKA一PART男一PART女)!!!:onion03:

回復 #3842 cammy8080 的帖子

多谢安安靓姐,肥仔KAKAKA收到无??:onion31:

回復 #3845 cammy8080 的帖子

YEA 安安姐姐,give me five! 你真厉害连咁肥的kakaka都撑暈!!哇你简值系我偶像呀!!!
原帖由 walala 於 2008/5/11 08:43 AM 發表

:014: 帮的就帮
用行動泥幇我把..貓王哥:019: :019:
原帖由 cammy8080 於 2008/5/11 09:20 AM 發表
呢D仔醒一脚都暈啦~!我驚人哋告我虐待兒童呀~!

我唔做俾偶像得唔得呀?
我个腦慢你地你一句她一腳.想奌啊你地
原帖由 missing 於 2008/5/11 09:14 AM 發表
YEA 安安姐姐,give me five! 你真厉害连咁肥的kakaka都撑暈!!哇你简值系我偶像呀!!!
妳好想我死
原帖由 cammy8080 於 2008/5/11 09:30 AM 發表

你來自銀河系邊個市中心?
銀河系共大講你都5知嘞 朱朱
原帖由 kakaka1668888 於 2008-5-11 05:15 PM 發表

用行動泥幇我把..貓王哥:019: :019:
:onion31: 现在再买。。。。

原帖由 cammy8080 於 2008/5/11 09:42 AM 發表
咪玩啦~!又安安,又朱朱,真係小喇叭你吖~!:onion03:
下次可能叫你做貓貓狗狗都5定.又或叫cam.cam地

回復 #3851 kakaka1668888 的帖子

:onion18: 你话呢!!
原帖由 missing 於 2008/5/11 09:53 AM 發表
:onion18: 你话呢!!
推股呀missing今日要8蚊收市5該你

回復 #3858 kakaka1668888 的帖子

无钱推呀,昨晚唔得闲,朋友昨晚落order做事,管得帮他搞拈,就唔管得睇你只股,搞到今早跌停卖唔出!!!