返回列表 回復 發帖
原帖由 missing 於 2008-5-13 01:01 AM 發表
HI HI
你几时得闲帮我推脂啊?
原帖由 vwwo 於 2008F-5-13 02:29 發表

你几时得闲帮我推脂啊?
哎,唔好意思推脂BOOKING FULL 啦!!我又一样仲拿手,要唔要试试?? 就系"擦"骨啦!!!:014:

回復 #3872 cammy8080 的帖子

CAMMY 姐姐返来啦!!唔好挂住沟仔呀!!!:onion03:

回復 #3858 kakaka1668888 的帖子

KAKAKA返来啦!!唔好挂住沟女呀!!!
原帖由 missing 於 2008/5/12 19:56 發表
KAKAKA返来啦!!唔好挂住沟女呀!!!
大佬沟嘜野女呀 .我暖呀 〞〞我鐘意玩后停花..你要5要我幫你呀 包你滿意 ...嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻嘻

回復 #3882 kakaka1668888 的帖子

O甘唔好挂住沟仔罗!!你到底系到定唔系到呀??有O野问您呀!!
原帖由 missing 於 2008-5-13 03:48 AM 發表

哎,唔好意思推脂BOOKING FULL 啦!!我又一样仲拿手,要唔要试试?? 就系"擦"骨啦!!!:014:
吓~~~~甘唔洗喇!
咱们兄弟帮是不是也应该办个活动,比如写出你对灾区人民的祝福之类的!会很有意义吧!
原帖由 pretty-boy 於 2008-5-13 01:15 PM 發表
咱们兄弟帮是不是也应该办个活动,比如写出你对灾区人民的祝福之类的!会很有意义吧!
好有爱心!!
交俾你办!!
我也不知道该怎么办啊!
我只是提个建议!
原帖由 pretty-boy 於 2008-5-13 02:04 PM 發表
我也不知道该怎么办啊!
我只是提个建议!
甘你唔识去揾人帮手既咩??~~~~~
我是北京的,你写的字我看不懂啊?!
原帖由 pretty-boy 於 2008-5-13 02:11 PM 發表
我是北京的,你写的字我看不懂啊?!
哦~~~对不起!
那你不会去找人来帮忙吗?
我谁也不认识啊!找谁啊?:019:
原帖由 pretty-boy 於 2008-5-13 02:16 PM 發表
我谁也不认识啊!找谁啊?:019:
需要那么悲哀吗~~~~~???