返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-2-21 04:59 AM 發表
dong........:onion05:
我都黎。。dong.....

water  走左去邊 ﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你

回復 #39085 bourget 的帖子

返學....冇乜時間上網lu
讀大學真辛苦:onion03:

妳呢, 幾好嗎?
long time no see,
I'm fine, thank you !!
no complaine my study,
but too much assignment due soon !!
迪士尼樂園歡迎你

回復 #39087 bourget 的帖子

大家都咁慘...... *唉*
浮上水面抖氣
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-2-21 06:54 發表
浮上水面抖氣
我夢遊到此!:onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
亞妹遊黎遊去。。。。。
迪士尼樂園歡迎你
黎蛇王....
亞妹... 我黎喇...
返工累唔累吖?? 辛苦曬你喇....
妹..妹...你在那~~~~~
少林寺係你5星級的家
顶上去先...
原帖由 crashersus 於 2008-2-21 09:17 PM 發表
顶上去先...
跛脚马
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
亞妹, 我心情不是太好, 見到你就開心番晒
我都好掛住你
我也要锡锡
原帖由 wwinglin 於 2008-2-22 01:38 AM 發表
我都好掛住你
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wwinglin 於 2008-2-22 01:38 發表
我都好掛住你
喵喵  :tu02:
我地一切努力加油!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~