返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-2-22 11:52 AM 發表

卑返我老师啦...
你今日唔洗做啊, 等下我要去shah alam 咯
http://angkukuworld.blogspot.com/
原帖由 angkukubb 於 2008-2-22 11:52 AM 發表

你今日唔洗做啊, 等下我要去shah alam 咯
做紧啊....偷下懒J...

去shah alam做么???
到此一遊...
休息日.夢遊中..無人就冉大分迷!:sleeps:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-22 03:03 PM 發表
休息日.夢遊中..無人就冉大分迷!:sleeps:
泰山在些:014: ·······不过都想去训了。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2008-2-22 15:13 發表

泰山在些:014: ·······不过都想去训了。241830
泰山..
早抖咯:sleeps:
  又昏迷?
原帖由 ed_teck 於 2008-2-22 15:25 發表
  又昏迷?
好累吁!
今日有做工?
點解咁夜啊?
原帖由 ed_teck 於 2008-2-22 15:33 發表
今日有做工?
點解咁夜啊?
休息呀!大分迷......準備weeken博殺吁!
嗯.. 累就快d 去訓喇..
原帖由 ed_teck 於 2008-2-22 15:43 發表
嗯.. 累就快d 去訓喇..
甘我再訓拿............886
  妹, 晚安...

回復 #39127 ed_teck 的帖子

好久沒見到你了~~~~~~~
少林寺係你5星級的家
好………慢………啊!
蝸……牛……重……快……的!