返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-2-22 08:48 PM 發表

搬完喇,不过未请到人,所以未顶住先喽.........
要请D么人啊?? 请我啦?
原帖由 crashersus 於 2008-2-22 08:48 PM 發表

超级大肥仔啦...肥过只猪啊!:onion10:
系???
甘下次咪要改口叫拒左"肥仔爷"??
原帖由 crashersus 於 2008-2-22 08:52 PM 發表

要请D么人啊?? 请我啦?
唔讲住,要出一出去先.......................:onion05:
原帖由 vwwo 於 2008-2-22 08:54 PM 發表

系???
甘下次咪要改口叫拒左"肥仔爷"??
几好啊...

等你返黎啊...:onion14:
原帖由 crashersus 於 2008-2-22 09:00 PM 發表

几好啊...

等你返黎啊...:onion14:
好耐没黎啦
http://angkukuworld.blogspot.com/
都幾多人下wor~~~~~~~~
少林寺係你5星級的家
送首歌卑一个人...

原帖由 crashersus 於 2008-2-22 22:11 發表
送首歌卑一个人...
武哥你送比邊個?
你知唔知Mandy 係歌手的一條狗!haha
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-2-22 10:35 PM 發表

武哥你送比邊個?
你知唔知Mandy 係歌手的一條狗!haha
送卑.....5系你....

么啊? 首歌好lum喀...5好甘啦....
原帖由 crashersus 於 2008-2-22 23:13 發表

送卑.....5系你....

么啊? 首歌好lum喀...5好甘啦....
甘都好d..:onion05:
真架!唔信你去google搜索!

回復 #39184 lux1261 的帖子

阿妹,很久不久?
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-23 00:52 發表
阿妹,很久不久?
馨馨    你好嗎?
:onion14:  我又彈出來..
原帖由 ed_teck 於 2008-2-23 01:13 AM 發表
:onion14:  我又彈出來..
超级老野
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
我都黎弹下....

亚妹....果个人好中2狗喀...无所谓啊..