返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-2-23 01:13 發表
:onion14:  我又彈出來..
亞爺  
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 23/2/2008 12:59 AM 發表

馨馨    你好嗎?
我好好,而且好挂住你,

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 kingworld 於 2008-2-23 01:18 發表

超级老野
你好討厭我個honey咩!
原帖由 crashersus 於 2008-2-23 01:19 發表
我都黎弹下....

亚妹....果个人好中2狗喀...无所谓啊..
你中2狗嗎?我天不怕地不怕只怕狗狗!
原帖由 lux1261 於 23/2/2008 01:23 AM 發表

他次次都虾阿爷架!
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-23 01:22 發表

我好好,而且好挂住你,242155
馨馨
呢度有愛我既人..
又有我最愛既人......
真happy ....
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-23 01:27 發表

他次次都虾阿爷架!
呢度我最惡   :024:
無人可以蝦我d honey !:014:
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 01:26 AM 發表

你中2狗嗎?我天不怕地不怕只怕狗狗!
我都超级惊狗....事关拒地卑我留下D童年阴影...

系果个人中2狗狗J...
原帖由 lux1261 於 23/2/2008 01:28 AM 發表

馨馨
呢度有愛我既人..
又有我最愛既人......
真happy ....
妹,开心,我都开心!
那我系妹爱的人吗?
但是我一定系爱你的人
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 01:23 AM 發表

亚妹妹我以后晤敢啦 晤好甘黎摇我
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 crashersus 於 2008-2-23 01:34 發表

我都超级惊狗....事关拒地卑我留下D童年阴影...

系果个人中2狗狗J...
童年阴影~~~我都係吁!
四隻大狗
你地仲未訓呀~~~~~~~~~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 01:34 AM 發表

呢度我最惡   :024:
無人可以蝦我d honey !:014:
你想点
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-23 01:36 發表

妹,开心,我都开心!
那我系妹爱的人吗?
但是我一定系爱你的人
你當然系我愛既人啦!
原帖由 lux1261 於 23/2/2008 01:39 AM 發表

童年阴影~~~我都係吁!
四隻大狗
我都系怕怕狗,小时候被狗追,哭住返屋企。
不过现在见到可爱的小小狗就不怕啦!