返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-2-23 01:57 AM 發表

好搞笑....我即都收得埋...:014:
難到係同一只狗
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 02:02 AM 發表

乜你有色可以劫咩!
我呢d系楯款黎架
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 02:07 AM 發表

viento  hello
早安~~~亞妹
你几點lar??

頭先依度又500
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 crashersus 於 2008-2-23 02:00 發表

好喀...加油啊...不过5好整死拒啊...
武哥  
如果我同你行街有隻大狗.....甘點吁?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 crashersus 於 2008-2-23 02:05 AM 發表

早晨啊...我尼度0202啦...好早啊..

赢埋2nd leg卑你睇...
无边啦跛脚马太耐无跑出啦 就会 发癫跑出1次
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
各位,我闪啦!好累了。明天见,妹 ,我会想你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?

回復 #39240 夜雨馨 的帖子

夜~~~我來,你走........
原帖由 夜雨馨 於 2008-2-23 02:13 發表
各位,我闪啦!好累了。明天见,妹 ,我会想你
原帖由 ed_teck 於 2008-2-23 02:09 發表

難到係同一只狗
甘q
原帖由 viento 於 2008-2-23 02:11 發表

早安~~~亞妹
你几點lar??

頭先依度又500
呢度1923   
又500  
原帖由 viento 於 2008-2-23 02:17 AM 發表
夜~~~我來,你走........
我叫你LA,唔好悟理我:014:
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 02:23 AM 發表

呢度1923   
又500  
食咗晚飯未呀?:onion05:
未食叫crazy外賣俾你
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 02:11 AM 發表

武哥  
如果我同你行街有隻大狗.....甘點吁?
甘你要准备抱我啦...

无边啦跛脚马太耐无跑出啦 就会 发癫跑出1次

都叫跑出啊...:014:
原帖由 viento 於 2008-2-23 02:29 發表

食咗晚飯未呀?:onion05:
未食叫crazy外賣俾你
好主意!
原帖由 ~嘉~ 於 2008-2-23 02:25 AM 發表

我叫你LA,唔好悟理我:014:
算你啦~~乖
我地好多人等你返嚟架