返回列表 回復 發帖
各位...我训啦..
你地慢慢啦...

特别卑嘉....嘉..我采左你啦....不过..我要去训啦....早抖啦...:sleeps:
原帖由 ~嘉~ 於 2008-2-23 03:02 發表

好囉...終於有人彩下我
有人彩!有人彩!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 crashersus 於 2008-2-23 03:07 AM 發表
各位...我训啦..
你地慢慢啦...

特别卑嘉....嘉..我采左你啦....不过..我要去训啦....早抖啦...:sleeps:
武哥晚安...
大家出去玩遊戲LA
原帖由 ed_teck 於 2008-2-23 03:07 發表

.... 我係咪應該著草?
唔駛掛!
玩遊戲? 玩咩遊戲?
一個好無聊嘅遊戲
原帖由 ~嘉~ 於 2008-2-23 03:09 發表
大家出去玩遊戲LA
我可唔可以去睇..和未大結局?
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 03:13 AM 發表

唔駛掛!
你話好多人.. 我真係好驚架...
咁人要食排骨... :019:

回復 #39287 lux1261 的帖子

快D去睇啦,
亞妹 我黎喇...   有無掛住我啊...
原帖由 crashersus 於 2008-2-23 02:32 AM 發表

牵牛花.....之前答左你....不过5见你换....
最近這里很慢,成日死
所以好小來,的確睇唔到
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-23 04:10 AM 發表

最近這里很慢,成日死
所以好小來,的確睇唔到
睇完戲LA?
幫亞妹頂番上去! :)
原帖由 crazie 於 2008-2-23 05:04 AM 發表
幫亞妹頂番上去! :)
crazy~~good morning ~~~:onion05:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心