返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 11:41 PM 發表

球王蝦你....甘你魚佢啦!
阿妹變了心
我都去
少林寺係你5星級的家
好叉慢…各位…早抖!
wowo:onion05:

回復 #39327 crazie 的帖子

.
少林寺係你5星級的家
路過....
我次次黎親都冇人 T_T
原帖由 lux1261 於 2008-2-23 23:27 發表
坐一陣..又返工:onion14:
呀妹,你放工未呀!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 ed_teck 於 2008-2-23 23:48 發表

阿妹變了心
我無變心!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 假書僮 於 2008-2-24 07:20 發表

呀妹,你放工未呀!
士筒哥...我放工拿! 你塭我都唔方有好野!
原帖由 lux1261 於 2008-2-24 07:39 發表

士筒哥...我放工拿! 你塭我都唔方有好野!
想同你講聲和身體健康!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 假書僮 於 2008-2-24 08:22 發表

想同你講聲和身體健康!
thank you very much !
晨早過來看看~~~~~~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 lux1261 於 2008-2-24 07:37 AM 發表

我無變心!
:019:..... 我係沒人要的小孩...
(引用某某名句)
原帖由 ed_teck 於 2008-2-24 01:23 PM 發表

:019:..... 我係沒人要的小孩...
(引用某某名句)
仲小孩???:onion10:
  武哥都來笑我.. 哈哈..