返回列表 回復 發帖

回復 #39354 h2o 的帖子

我諗住你俾法國妹迷惑左......唔知點返屋企

回復 #39355 boy321 的帖子

邊有...法國妹冇乜特別姐...:onion14:
原帖由 h2o 於 2008-2-24 08:47 PM 發表
邊有...法國妹冇乜特別姐...:onion14:
你係咪收埋左好多???
boy少, 水哥.....两个元帅一起出现...

回復 #39357 boy321 的帖子

你話呢

回復 #39358 crashersus 的帖子

武哥好!
原帖由 crashersus 於 2008-2-24 09:02 PM 發表
boy少, 水哥.....两个元帅一起出现...
武哥!:014: 呢度你最大啦。。
亞妹去沖茶比二個好鍚我既哥哥飲!:onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #39359 h2o 的帖子

有冇得介绍。。。
原帖由 lux1261 於 2008-2-24 09:11 PM 發表
我无分喀???
原帖由 lux1261 於 2008-2-24 09:11 PM 發表
妹!我地終於都見面
原帖由 h2o 於 2008-2-24 09:04 PM 發表
武哥好!
响法兰西捞得添吗???:onion14:

回復 #39362 lux1261 的帖子

lux妹
原帖由 crashersus 於 2008-2-24 09:12 PM 發表

我无分喀???
武哥,今晚羅馬掂。。。:014:
原帖由 boy321 於 2008-2-24 21:10 發表

武哥!:014: 呢度你最大啦。。
亞妹最細.最可愛!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~