返回列表 回復 發帖

回復 #39380 lux1261 的帖子

我知.......:019:
原帖由 crashersus 於 2008-2-24 09:27 PM 發表

点解我无份卡???
你新年都冇俾利是我。。:onion03:
阿妹生日 你地兩個梗係冇啦 ><
原帖由 crashersus 於 2008-2-24 21:27 發表

点解我无份卡???
因你是仔:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 h2o 於 2008-2-24 09:25 PM 發表
e+轉左讀緊地理
甘之前读么喀?? 地理啊??? 好似无么行喀J拨...
雷丁 0 - 1 阿士東維拉

继续落去啦。。阿士東維拉
原帖由 boy321 於 2008-2-24 21:27 發表

我冇收到喔。。:019:
正常既!
我仲有10 mins  就要返工

回復 #39387 crashersus 的帖子

一以前想讀commerce不過太難所以轉左........:019:
水哥..过年你都未卑利是....

回復 #39394 crashersus 的帖子

我都冇收到利是.....點俾呢.....
原帖由 h2o 於 2008-2-24 09:35 PM 發表
一以前想讀commerce不過太難所以轉左........:019:
其实读边科都难喀啦....我都系ngam ngam帮我契女做完个assignment...死得啦...好耐无读甘多资料啦...

做么走到去法兰西读啊??

回復 #39392 lux1261 的帖子

sunday都要返工 ?
原帖由 lux1261 於 2008-2-24 09:34 PM 發表
我仲有10 mins  就要返工
甘...几点放工啊?? 我今晚闷定牛腩煲等你返黎食饭啦.....返黎果真买D生果啦(抄之D香港师奶)....

回復 #39396 crashersus 的帖子

o ic...咁你e+做咩?

因為我以前住果個地方係冇前途.......