返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-2-24 21:39 發表
sunday都要返工 ?
無錢就要做...
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

我来踩场啦.....
你们好啊.....
YOU'LL NEVERWALKALONE
  又係時間返工?
小心啊.. 妹...

回復 #39400 lux1261 的帖子

:019: 真慘....................
原帖由 h2o 於 2008-2-24 09:41 PM 發表
o ic...咁你e+做咩?

因為我以前住果個地方係冇前途.......
我做business planner喀....打工仔一个....

你以前住边?? 香港仔??
原帖由 h2o 於 2008-2-24 09:45 PM 發表
:019: 真慘....................
有么甘惨啊....拒就黎住洋楼, 养番狗啦....

回復 #39404 crashersus 的帖子

原來如此

我... french guiana (一個冇人識既地方 )
原帖由 h2o 於 2008-2-24 09:50 PM 發表
原來如此

我... french guiana (一個冇人識既地方 )
你原籍 french啊??

回復 #39405 crashersus 的帖子

點解咁講呢?
莫非..........:onion10:

回復 #39407 crashersus 的帖子

係因為我既太爺以前行船去左果邊
:onion05:  啊水.. 你游返來了?
原帖由 h2o 於 2008-2-24 09:56 PM 發表
係因為我既太爺以前行船去左果邊
你就好啦....法兰西国藉....

你自己问亚妹啦.....

回復 #39410 ed_teck 的帖子

係呀:onion05:
阿爺 咁耐冇見都係咁有米

回復 #39411 crashersus 的帖子

有咩咁好喎...都係人一個
lux妹有咩....?
原帖由 h2o 於 2008-2-24 10:03 PM 發表
係呀:onion05:
阿爺 咁耐冇見都係咁有米
邊有啊?