返回列表 回復 發帖
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 08:35 PM 發表

两球own goal???  
:019: 俾你知道了...
原帖由 ed_teck 於 2008-2-26 20:33 發表

:019: i will always miss u..
merci ...i miss u too
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 08:37 PM 發表

how about me?? 有话去冲凉??
沖好喇...
我沖凉好快... miss u?
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:37 PM 發表

你竟然.....叫我去啦!
.... 3月幾號? 我忘記了..
今年最想收到的生日禮物, 係你親口同我講聲生日快樂..
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:38 PM 發表

merci ...i miss u too
亚妹妹
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 08:37 PM 發表

how about me?? 有话去冲凉??
跛脚马
去食飯先...
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:37 PM 發表

你竟然.....叫我去啦!
你5好念错隔离啊

其实我想讲..我舍不得你...
原帖由 ed_teck 於 2008-2-26 08:39 PM 發表

沖好喇...
我沖凉好快... miss u?
mandi kerbau??
.... 3月幾號? 我忘記了..
今年最想收到的生日禮物, 係你親口同我講聲生日快樂..
好lum啊....点解你...变得甘lum喀??
原帖由 kingworld 於 2008-2-26 20:40 發表

亚妹妹
hello.....見埋你今次....唔知幾時再見拿!
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 20:43 發表

你5好念错隔离啊

其实我想讲..我舍不得你...
merci  momo 我都舍不得你!
原帖由 kingworld 於 2008-2-26 08:41 PM 發表

跛脚马
反骨仔...上个星期仲输你5死??

做左斑主...就有D野要去做喀啦...快D啊...
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:48 PM 發表

hello.....見埋你今次....唔知幾時再見拿!
甘啊 就整番野先
原帖由 lux1261 於 2008-2-26 08:50 PM 發表

merci  momo 我都舍不得你!
舍不得就快D返黎...应承我..要温柔甘返黎啊!5准再飞脚喀...
原帖由 crashersus 於 2008-2-26 08:51 PM 發表

反骨仔...上个星期仲输你5死??

做左斑主...就有D野要去做喀啦...快D啊...
我输少少j 边有甘易死
我d野做左咯