返回列表 回復 發帖
大家好吗??请问有无人系到??

[嚴 正 聲 明]

由于发现有帮内人用分身开户口骗取加入奖励TVB 88888 元后转到其户口, 由于多达几十个分身户口, 现在已经查出此人及限定3日内将钱归还, 否则将禁止访问, 而所有分身将被删除! 在此警告所有人不得用任何非法手段骗取兄弟帮一分钱, 如果要钱可以联络高层, 我们一定帮得就帮! 除此之外, 大家可以参加兄弟帮所举办的活动以赢取丰厚奖金!

~ 兄弟帮高层

回復 #4160 cammy8080 的帖子

要查一定可以查到既!

回復 #4162 cammy8080 的帖子

等下就有啦!

回復 #4164 cammy8080 的帖子

蒲头啦.....講D麥
哗初級忍者升得好快

回復 #4164 cammy8080 的帖子

復下我啦
原帖由 cammy8080 於 2008/5/24 09:43 發表
你終於浮番上嚟嘞??

沉咗去邊呀??

我都叫升得快??

你唔潛水武將都有你份~ !
奌先可以升級:onion03:
原帖由 cammy8080 於 2008/5/24 09:55 發表
覆咗啦~!你見唔到??
中毐未青.冲好慢
原帖由 cammy8080 於 2008/5/24 09:55 發表
覆咗啦~!你見唔到??
一路睇电視劇..一路吹水下..死野

回復 #4171 kakaka1668888 的帖子

安安,,你知道我在等你嗎
原帖由 cammy8080 於 2008/5/24 10:06 發表

睇緊乜電视劇?我睇緊獎門人.:onion14:
今晚我0晨1至2奌妳果面幾奌
原帖由 cammy8080 於 2008/5/24 10:08 發表

死肥仔,你等乜鬼??我有覆你架!!怏d揾人整機啦~!
妳在叫我肥仔我就日日叫你朱朱.問你死味

回復 #4179 cammy8080 的帖子

有冇野做..无就云你吹水:今晚7奌后都Free

2008-5-24星期六~~足球貼士~

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

回復 #4183 cammy8080 的帖子

一陣我要游水做自了.同个小妹妹一齊去:014: