返回列表 回復 發帖
我顶返上去先...
有无人可以教我点post相去tvbnow啊???:onion03:
阿妹,好对唔住,我呢排都比较忙,少左上黎.................:019:
原帖由 vwwo 於 2008-3-6 16:32 發表
阿妹,好对唔住,我呢排都比较忙,少左上黎.................:019:
阿妹,好对唔住,我呢排都比较忙,少左上黎.................:019: me too.
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 炎之贵公子 於 2008-3-6 12:00 PM 發表
有无人可以教我点post相去tvbnow啊???:onion03:
你可以去果D相既网站...比如www.photobucket.com
然后, copy D direct link...然后想, 发表回复果度, 有个"插入图片". 放个link入去就得啦..
:014:
原帖由 vwwo 於 2008-3-6 04:32 PM 發表
要休息啊...你个病点啊??:onion14:
原帖由 crashersus 於 2008-3-6 05:36 PM 發表

要休息啊...你个病点啊??:onion14:
最近比较好D,医生话可以减少D分量,一日食两粒.
大家好
少林寺係你5星級的家
原帖由 vwwo 於 2008-3-6 06:00 PM 發表

最近比较好D,医生话可以减少D分量,一日食两粒.
两粒咩呀?!!丸仔呀~
入谷温人
原帖由 小fai 於 2008-3-6 06:21 PM 發表
大家好
hi~又系度撞到你~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-6 06:57 PM 發表

两粒咩呀?!!丸仔呀~
系啊,我日日都要pak丸仔架~~~~~~:019:
原帖由 vwwo 於 2008-3-6 07:32 PM 發表

系啊,我日日都要pak丸仔架~~~~~~:019:
靓婆
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-3-6 07:34 PM 發表

靓婆
鸡妖!
原帖由 vwwo 於 2008-3-6 07:35 PM 發表

鸡妖!
甘耐无见你死去边啊?
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-3-6 07:37 PM 發表

甘耐无见你死去边啊?
世界难捞,走左去做司机啊..:019: