返回列表 回復 發帖
亞妹出關拿!:onion14:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #39715 lux1261 的帖子

亞妹.....我係第一個見到你呀~~
少林寺係你5星級的家

回復 #39715 lux1261 的帖子

你知道我有幾掛住你嗎~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 crashersus 於 2008-3-11 03:43 AM 發表

亚妹请左假一段时间....休息紧....应该好快就回返黎喀啦...
依~~阿妹請了假~我都沒留意添, 阿妹冇事嗎
原帖由 小fai 於 2008-3-12 02:27 發表
亞妹.....我係第一個見到你呀~~
甘乖
原帖由 小fai 於 2008-3-12 02:27 發表
你知道我有幾掛住你嗎~~~
有幾掛住?
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:37 發表

依~~阿妹請了假~我都沒留意添, 阿妹冇事嗎
喵喵玩住同狗仔玩.唔記得左亞妹!
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:44 AM 發表

喵喵玩住同狗仔玩.唔記得左亞妹!
:019: 我都冇同狗仔玩, 我同喵仔玩之碼, 你點呀, 有冇事
sorry~sorry~~我真係大意,先前論壇好慢, 上來一陣就走, 好小係度
講來聽下啦~~
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:52 發表

:019: 我都冇同狗仔玩, 我同喵仔玩之碼, 你點呀, 有冇事
sorry~sorry~~我真係大意,先前論壇好慢, 上來一陣就走, 好小係度
講來聽下啦~~
你要訓未?
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:56 AM 發表

你要訓未?
就快啦~~~3點啦
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 02:57 發表

就快啦~~~3點啦
我仲有2個星期病假!慢慢傾!你訓啦:
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:58 AM 發表

我仲有2個星期病假!慢慢傾!你訓啦:
你要多點休息啦~~放假就真係放假~~唔好又走去執屋洗厠所呀
好明晚再傾~~呢排日頭都比較忙~~我都好少開msn~~咁明晚再見
原帖由 wwinglin 於 2008-3-12 03:05 發表

你要多點休息啦~~放假就真係放假~~唔好又走去執屋洗厠所呀
好明晚再傾~~呢排日頭都比較忙~~我都好少開msn~~咁明晚再見
ok see you !
  來遲了一步
原帖由 ed_teck 於 2008-3-12 03:10 發表
  來遲了一步
你仲唔訓?