返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 03:15 AM 發表

你仲唔訓?
佢等利記。。
hello !!!!!:onion05: :onion05:
見到亞妹翻左黎 ﹗﹗:014: :014:
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 boy321 於 2008-3-12 03:20 發表

佢等利記。。
甘你呢?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
那么夜啦~~来做看更来走走看看先~~:onion05:
EH~~原来BOY兄同肥妹在这偷情^^"

ED兄 ,BOY兄 ,大肥妹 ,JU妹 ,猫妹:onion10: ~晚上好
ED兄和BOY兄
The Liverpool team for tonight's game is:

Reina
Carragher
Skrtel
Hyypia
Aurelio
Lucas
Mascherano
Babel
Kuyt
Gerrard
Torres

Subs:
Itandje
Riise
Voronin
Benayoun
Crouch
Pennant
Arbeloa

这样的阵容怎样看呀??
華仔 一聽見亞妹返左黎就即刻彈出黎啦 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 03:22 AM 發表

甘你呢?
我等國
華仔 ~你點解一時係版主﹐ 一時又係VIP 既 ﹖
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-3-12 03:22 發表
hello !!!!!:onion05: :onion05:
見到亞妹翻左黎 ﹗﹗:014: :014:
juju  
原帖由 bourget 於 2008-3-12 03:28 AM 發表
華仔 一聽見亞妹返左黎就即刻彈出黎啦 ﹗﹗
是呀~~嗅到她那阵油味呀~~~
JU妹 ,别来无恙呀吗 ?
原帖由 boy321 於 2008-3-12 03:30 AM 發表

我等國際  
請問你係邊位 ﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 canz85 於 2008-3-12 03:28 AM 發表
ED兄和BOY兄
The Liverpool team for tonight's game is:

Reina
Carragher
Skrtel
Hyypia
Aurelio
Lucas
Mascherano
Babel
Kuyt
Gerrard
Torres

Subs:
Itandje
Riise
Voronin
Benayoun
Crouc ...
利記必死無疑。。
原帖由 canz85 於 2008-3-12 03:24 發表
那么夜啦~~来做看更来走走看看先~~:onion05:
EH~~原来BOY兄同肥妹在这偷情^^"

你講乜呀!
原帖由 bourget 於 2008-3-12 03:30 AM 發表
華仔 ~你點解一時係版主﹐ 一時又係VIP 既 ﹖
贪好玩
你的结拜妹妹WOOFY:onion10: 呢??很久没看到他了