返回列表 回復 發帖
原帖由 boy321 於 2008-3-12 03:35 發表

你都學人賭:019:
無甘既事:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 boy321 於 2008-3-12 03:40 AM 發表

我記得你啦。。 ju婆婆
你甘衰。。淋你漒水 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 03:40 AM 發表

無甘既事:
咁就乖啦。。
開波。。。各位886
原帖由 canz85 於 2008-3-12 03:35 發表

不要呀~~我全部身家全部下注在利记
你唔係痳!連狗都注下去!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bourget 於 2008-3-12 03:39 發表

啊妹~拒時時玩失終﹐ 靠吾著﹐ 彆左拒啦 ﹗﹗
唔咁!
原帖由 boy321 於 2008-3-12 03:43 發表

咁就乖啦。。
有無獎品!
去玩 game lur....886
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2008-3-12 02:42 AM 發表

有幾掛住?  
超級超級la
我晚晚都訓唔著呀~~~
少林寺係你5星級的家
亚妹泛左黎...有D人气啦...
:onion05: 準備出去...
原帖由 ed_teck 於 2008-3-12 03:14 PM 發表
去边??? 就黎落雨啦....
原帖由 小fai 於 2008-3-12 11:19 發表

超級超級la
我晚晚都訓唔著呀~~~
當真!
原帖由 crashersus 於 2008-3-12 15:11 發表
亚妹泛左黎...有D人气啦...
你地都吾吹水.成日頂 黎頂去!
原帖由 ed_teck 於 2008-3-12 15:14 發表
又去打波!