返回列表 回復 發帖
原帖由 lcw1234 於 2008-3-13 02:12 發表

亚妹~~~~~
我好挂住你啊!!!!!
賴兄  
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:07 AM 發表

唔大件事.....係個kirney度抽少少:onion18:

寄去比利時化驗.1星期後有結果!
kirney唔識解
咁都唔大件事, 你想嚇死我啦
希望你冇事啦, 我好擔心你, 不如回來香港啦, 我陪你
到~~~:014:
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:14 AM 發表
唔知重以為你係英國, 咁遲架
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 02:13 發表

kirney唔識解
咁都唔大件事, 你想嚇死我啦
希望你冇事啦, 我好擔心你, 不如回來香港啦, 我陪你
唔識打中文~~神~~
我以後會好好好好好鍚自己身子.
唔會再去拼!
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:14 發表
大哥   
走。。。:onion05:
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:16 AM 發表

唔識打中文~~神~~
我以後會好好好好好鍚自己身子.
唔會再去拼!
個果是英文嗎~~不過查唔到
心, 肝, 脾, 肺,腎,腸,胃,腦....諗唔到啦
看看在不在這裡
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:18 發表
你甘快走:
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:18 AM 發表
:024: 找死
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 02:20 發表

個果是英文嗎~~不過查唔到
心, 肝, 脾, 肺,腎,腸,胃,腦....諗唔到啦
看看在不在這裡
。。。:sleeps:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 02:20 發表

:024: 找死
佢真係有d過份!
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:23 發表
。。。:sleeps:
你想點呀?你攪到我笑到傷口痛!
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:23 AM 發表

阿妹~~個傷口痛唔痛