返回列表 回復 發帖
原帖由 lcw1234 於 2008-3-13 02:38 發表

哈哈~~~`你愿打,我愿挨啊
今日無力打!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 ed_teck 於 2008-3-13 02:38 發表
我都要訓了..
入來同各位講晚安...

賴兄, 唔好飲太多.. 等陣腎虧就吃虧俾發哥了...
早抖拿亞爺
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:39 AM 發表

你自己睇啦: 你又好似賴兄甘醉左?
我好眼訓。。 點解你唔俾我訓喔。。
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:37 AM 發表

你地吹紧乜。。
吹紧波仔啊!!!!
吹個波......吹個大個波
原帖由 ed_teck 於 2008-3-13 02:38 AM 發表
我都要訓了..
入來同各位講晚安...

賴兄, 唔好飲太多.. 等陣腎虧就吃虧俾發哥了...
早抖啦~~爺爺:sleeps:
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:40 AM 發表

早抖拿亞爺
亚爷晚安啊
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:41 發表

我好眼訓。。 點解你唔俾我訓喔。。
甘你去訓啦...
原帖由 lux1261 於 2008-3-13 02:44 AM 發表

甘你去訓啦...
妹!我最愛你啦。。
原帖由 lcw1234 於 2008-3-13 02:41 發表

吹紧波仔啊!!!!
吹個波......吹個大個波
你唔係話訓咩?仲吹波仔!
原帖由 boy321 於 2008-3-13 02:45 發表

妹!我最愛你啦。。
haha:onion05: :onion05: :onion05:
:sleeps: 我都要瞓啦
阿妹~保重身體啦, 有什麼都可以跟我說的(pm)
我會在你左右, 但是我不會去版主區啦, 那裡的帖子也不會看的
祝福你平安
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 02:51 AM 發表
我會在你左右, 但是我不會去版主區啦, 那裡的帖子也不會看的
祝福你平安
你点解唔去版主區???
原帖由 wwinglin 於 2008-3-13 02:51 發表
祝福你平安
早抖拿!聽日再傾!
原帖由 lcw1234 於 2008-3-13 02:56 發表

你点解唔去版主區???
八掛公
原帖由 lcw1234 於 2008-3-13 02:56 AM 發表

你点解唔去版主區???
因為~~所以~~