返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-3-18 09:52 AM 發表
亞妹夢遊!:onion05: :onion05: :onion05:
阿妹,你游去边啊?
原帖由 vwwo 於 2008-3-18 03:39 PM 發表

阿妹,你游去边啊?
靓姐....你蒲头啦...:onion14:
有冇人來跟我聊天, 我今晚1點前要睡啦, 明天6點半前要出街呀
原帖由 wwinglin 於 2008-3-18 11:49 PM 發表
有冇人來跟我聊天, 我今晚1點前要睡啦, 明天6點半前要出街呀
有我啊....听日做么甘早啊?? 要交收啊??
原帖由 crashersus 於 2008-3-18 11:53 PM 發表

有我啊....听日做么甘早啊?? 要交收啊??
不是呀, 有隻牙仔壞佐, 要整, 醫生開ot幫我整,要就佢時間, 所以晨早要去到:onion03:
原帖由 wwinglin 於 2008-3-19 12:05 AM 發表

不是呀, 有隻牙仔壞佐, 要整, 醫生開ot幫我整,要就佢時間, 所以晨早要去到:onion03:
甘依家只牙仔痛5痛啊???

甘早都叫OT啊?? 果医生哥哥一定好靓仔喀啦
原帖由 crashersus 於 2008-3-19 12:11 AM 發表

甘依家只牙仔痛5痛啊???

甘早都叫OT啊?? 果医生哥哥一定好靓仔喀啦
唔痛~~佢先前已經幫我整好了, 但是重有小小工夫未完成
係ot架, 佢營業時間係9點, 明天7點9幫我整, 所以佢話係ot
大家好~~~~
原帖由 lcw1234 於 2008-3-19 12:23 AM 發表
大家好~~~~
歡迎光臨
仲没训??
原帖由 wwinglin 於 2008-3-19 12:15 AM 發表

唔痛~~佢先前已經幫我整好了, 但是重有小小工夫未完成
係ot架, 佢營業時間係9點, 明天7點9幫我整, 所以佢話係ot
喔喔...甘拒嘛首贵你啦....或者拒想借D 2, 请你食早餐??:onion05:
原帖由 lcw1234 於 2008-3-19 12:35 AM 發表
仲没训??
未有甘早....
经过
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 crashersus 於 2008-3-19 12:37 AM 發表

喔喔...甘拒嘛首贵你啦....或者拒想借D 2, 请你食早餐??:onion05:
邊有咁好呀~~不過咁, 佢真係一個好醫生, 佢救番我隻牙仔喎:014:
:sleeps: 早抖啦, 咁多位