返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 04:20 PM 發表

拒肯食,人地都唔制啦!
要问过先净知~~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-24 04:31 PM 發表

要问过先净知~~~
唔洗问都实知唔得架啦!
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 04:43 PM 發表

唔洗问都实知唔得架啦!
话者人地要Le~wa弟甘后生,又精壮~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-24 04:55 PM 發表

话者人地要Le~wa弟甘后生,又精壮~~
甘精壮去搬牛啊?
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 05:01 PM 發表

甘精壮去搬牛啊?
起马可以去耕田~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-24 05:07 PM 發表

起马可以去耕田~~
系哦,而家响呢个时势,耕田都唔错喔!:onion31:
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 05:22 PM 發表

系哦,而家响呢个时势,耕田都唔错喔!:onion31:
糸呀~家下乡下地方d人仲有$$架~~有芭有地个个都坐benz,camry架~~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-24 05:38 PM 發表

糸呀~家下乡下地方d人仲有$$架~~有芭有地个个都坐benz,camry架~~
最大既分别就系----》  城市人揸benz既,你叫拒响3个小时度攞100千cash出黎;拒可能要3日正有。
                                      乡下人揸honda(/wira),同样既野;拒可能响1小时,就交俾左你。
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 05:50 PM 發表

最大既分别就系----》  城市人揸benz既,你叫拒响3个小时度攞100千cash出黎;拒可能要3日正有。
                                      乡下人揸honda(/wira),同样既野;拒可能响1小时,就交俾左你。 ...
系呀~~呢d乡下人我识好多~~个个都有幅业架~~就糸阿窿
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-24 05:54 PM 發表

系呀~~呢d乡下人我识好多~~个个都有幅业架~~就糸阿窿
坐benz裤穿窿既,我都识唔少!
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 06:48 PM 發表

坐benz裤穿窿既,我都识唔少!
哈哈~~~~甘你坐咩架????
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-24 06:59 PM 發表

哈哈~~~~甘你坐咩架????
大车。。。。。。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 07:18 PM 發表

大车。。。。。。。。。。。。。。。。
大车???? 罗里呀~???!!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-3-24 07:20 PM 發表

大车???? 罗里呀~???!!!
系D冷到震既房车。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-3-24 07:27 PM 發表

系D冷到震既房车。。。。。。。。
韩国车?美国车?法国车???
入谷温人