返回列表 回復 發帖
原帖由 lcw1234 於 2008-4-4 06:07 PM 發表
我好失望!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
原来我所做的一切都係白费既!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:024:
例如.....
有人嗎?:019:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
大家好耐冇見呀!

回復 #40001 lux1261 的帖子

有人呀~~~~~:onion05:
少林寺係你5星級的家
成日都見到面慨!:019:
亚妹妹我黎啦:onion05:
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-4-6 02:19 發表
亚妹妹我黎啦:onion05:
你黎做乜?:onion14:
原帖由 lux1261 於 6/4/2008 05:27 AM 發表

你黎做乜?:onion14:
甘亚妹欢迎我吗?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-4-6 11:58 發表

甘亚妹欢迎我吗?274842
靚女當然歡迎啦!:014::014::014:
咁Crazie 我呢?
當然歡迎啦!
原帖由 lux1261 於 2008-4-6 07:41 PM 發表
當然歡迎啦!
多左個勳章喎!偷賈?
原帖由 crazie 於 2008-4-6 19:43 發表

多左個勳章喎!偷賈?
你知唔知我真正身份係乜?
原帖由 lux1261 於 2008-4-6 07:46 PM 發表

你知唔知我真正身份係乜?
昏區蛋主!

評分次數

• lux1261

原帖由 crazie 於 2008-4-6 19:49 發表

昏區蛋主!
haha    :onion05::onion05::onion05: