返回列表 回復 發帖
妹!!!!!!:014:
原帖由 boy321 於 2008-4-6 19:59 發表
妹!!!!!!:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
亞妹走了~~~~~~~~
少林寺係你5星級的家
原帖由 lux1261 於 2008-4-6 05:27 AM 發表

你黎做乜?:onion14:
系埋晤欢迎我
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
亚妹...你永远是最硬整喀!!!!

評分次數

• lux1261

好耐无入黎,踩下阿妹个场先。。。。。。。。。。。。:onion05:
我…頂…頂…頂番佢上去!
好重喔… 唔該食少的零食啊!
Staying dry is bloody hard.
原帖由 crazie 於 2008-4-7 05:46 PM 發表
我…頂…頂…頂番佢上去!
好重喔… 唔該食少的零食啊!
你行左去边啊?
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 05:49 PM 發表

你行左去边啊?
哈囉!靚媽…
我行左過隔離 痾 she she  咯!

he he he ......聽日就會有人找我晦氣啦!

wa...ka...ka...ka...ka...
原帖由 crazie 於 2008-4-7 05:57 PM 發表

哈囉!靚媽…
我行左過隔離 痾 she she  咯!

he he he ......聽日就會有人找我晦氣啦!

wa...ka...ka...ka...ka...
点解??你杀左人地全家??
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 06:01 PM 發表

点解??你杀左人地全家??
無人 mati..... 不過我行左入 Woofy 場,打左幾個冷振者!

he he he.....
原帖由 crazie 於 2008-4-7 06:06 PM 發表

無人 mati..... 不過我行左入 Woofy 場,打左幾個冷振者!

he he he.....
我日日都4围行,都唔见有人会找我晦气哦?
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 06:09 PM 發表

我日日都4围行,都唔见有人会找我晦气哦?
ha ha .... 因為靚媽係斯文人…無係人地屋企 痾 she she  咯!
呢到好靜…
好似圖書館咁既?