返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-4-7 20:10 發表

甘正系架嘛!:014:
如果唔系,呢个吹水区就快变殡仪馆啦!
靚媽呢个吹水区就快变殡仪馆啦!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 feimiao0 於 2008-4-7 20:17 發表

咁靓姐咪当坐夜咯!!!
打PP :024::024::024:
原帖由 crashersus 於 2008-4-7 22:26 發表
我都坐下先....
最正常係你!請你飲茶!:onion14:
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:10 AM 發表

塭你好耐拿!
亚妹~~~~
我都揾你好耐啦:019:
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:14 發表

亚妹~~~~
我都揾你好耐啦:019:
點解....做乜野都係白費!
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:18 AM 發表

么白费啊??:onion03:
经过
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:18 AM 發表

唔明.........
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:22 發表

么白费啊??:onion03:
我問佢呀!
呢句說話係佢講架!

您仲唔訓!
原帖由 lcw1234 於 2008-4-4 18:07 發表
我好失望!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
原来我所做的一切都係白费既!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:024:
點解呀?
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:26 發表

唔明.........
係要迫我出招!
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:29 AM 發表

點解呀?
咳.............:019:
公事囖...........同老细吵两句囖........
意见不合,無事咯
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:30 AM 發表

係要迫我出招!
亚妹都唔锡我既..........
我咁DOWN左仲要打我
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:33 發表

咳.............:019:
公事囖...........同老细吵两句囖........
意见不合,無事咯
有無打佢一身!
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:35 發表

亚妹都唔锡我既..........
我咁DOWN左仲要打我
鍚番