返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:35 AM 發表

有無打佢一身!
我直头同佢讲我要劈炮唔捞!!!!!
佢就讲小问题何必要化大啊??
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:37 AM 發表

鍚番
咁係唔够既~~~~
我要你飞过黎再 :tu02: 过...........
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:27 AM 發表

我問佢呀!
呢句說話係佢講架!

您仲唔訓!
5训啦...一阵飞车返PJ啊...哈哈...
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:42 AM 發表

后生仔..出黎搵食系甘喀啦...人地口大..我地口细...忍下啦...
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:42 AM 發表

原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:42 發表

賴哥贏左!:onion05::onion05::onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:43 發表

咁係唔够既~~~~
我要你飞过黎再 过...........
幾時party呀?
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:45 AM 發表

后生仔..出黎搵食系甘喀啦...人地口大..我地口细...忍下啦...
D情形你唔明咯啦.............
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 01:44 發表

5训啦...一阵飞车返PJ啊...哈哈...
小心呀!:024:
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:48 AM 發表

賴哥贏左!:onion05::onion05::onion05:
算佢打和波就好嗱
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:48 AM 發表

幾時party呀?
应该係2X/4,睇下星期几先
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:51 發表

算佢打和波就好嗱
打工仔係受氣d!:019:
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:52 發表

应该係2X/4,睇下星期几先
我搬屋呀!:024:
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 01:49 AM 發表

D情形你唔明咯啦.............
放松D啦...
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:54 AM 發表

我搬屋呀!:024:
搬黎我屋企???
我岩岩有间房等紧你大驾光临!!!
包埋家具