返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:54 AM 發表

我搬屋呀!:024:
几时 house warming啊???
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 02:01 AM 發表

放松D啦...
我会既啦.........
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 02:01 發表

搬黎我屋企???
我岩岩有间房等紧你大驾光临!!!
包埋家具
幾驚你話仲有半邊床位呀!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 02:01 發表

几时 house warming啊???
搬去老人院咋!
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 02:07 AM 發表

搬去老人院咋!
lunglung 果度???
原帖由 crashersus 於 2008-4-8 02:15 發表

lunglung 果度???
haha 笑死我............
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 02:06 AM 發表

幾驚你話仲有半邊床位呀!
最多我打地铺啦
我都要去训啦
原帖由 lcw1234 於 2008-4-8 02:21 發表

最多我打地铺啦
我都要去训啦
半夜你會...................................去小便喎!

早抖拿!:sleeps:
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 02:20 AM 發表

haha 笑死我............
哦...你笑lunglung.....

我要走啦....同细佬去食麦记:014:
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 01:11 AM 發表

靚媽呢个吹水区就快变殡仪馆啦!
我都想拒变翻以前甘热闹啊~~~
原帖由 vwwo 於 2008-4-8 04:18 PM 發表

我想,如果妳和亞妹唔再著得咁少…呢到會多好多人黎!
wa...ka...ka...ka....ka...
Staying dry is bloody hard.
原帖由 vwwo 於 2008-4-8 16:18 發表

我都想呀!
原帖由 crazie 於 2008-4-8 17:33 發表

我想,如果妳和亞妹唔再著得咁少…呢到會多好多人黎!
wa...ka...ka...ka....ka...
我地著好少咩!
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 06:17 PM 發表

我地著好少咩!
你唔放D相出黎,我地點知你著多定少啊??
:onion18:  食飽..