返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-4-8 06:26 PM 發表
:onion18:  食飽..
亚爷今日吃白果吃到饱侳???
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 06:17 PM 發表

我地著好少咩!
唔係…應該講…係著得唔多…
Staying dry is bloody hard.
:014:  亞妹....  幫你頂返上去先....
原帖由 lux1261 於 2008-4-8 06:15 PM 發表

我都想呀!
我听D人话,嫌呢度太慢,所以唔黎哦~~~~~:onion03:
最緊要玩得開心
happy happy :onion05: :onion05: :onion05:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
頂返上黎
原帖由 boy321 於 2008-4-10 00:03 發表
頂返上黎
大哥頂得好!:014:
我都黎顶~~~~~~
原帖由 lcw1234 於 2008-4-10 01:46 發表
我都黎顶~~~~~~
我係你最锡既亚妹?
原帖由 lux1261 於 2008-4-10 01:59 AM 發表

我係你最锡既亚妹?
我一路都真诚对人:019:
hello 亞妹。。。。。。。。。。。。。。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2008-4-10 01:59 AM 發表

我係你最锡既亚妹?
monmon...你好似应该有D野应该同我讲喀啦.....
原帖由 crashersus 於 2008-4-10 15:05 發表

monmon...你好似应该有D野应该同我讲喀啦.....
懷消息!
原帖由 lux1261 於 2008-4-11 03:03 AM 發表

懷消息!
what???can sharing with me??