返回列表 回復 發帖
原帖由 woofy 於 2008-4-14 12:20 PM 發表

boy boy 好耐冇見啦!!
woofy真係好耐冇見:014:

咁耐唔見你..............有無錢借???????????
原帖由 boy321 於 2008-4-14 12:17 發表
覺得静點解唔揾我吹水...:014:
我塭你吹水!你係邊?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-4-14 09:24 PM 發表

我塭你吹水!你係邊?
妹,我係度
原帖由 boy321 於 2008-4-14 10:03 PM 發表

妹,我係度
  元帥
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2008-4-14 10:06 PM 發表

元帥
咩事
原帖由 boy321 於 2008-4-14 10:15 PM 發表

咩事
今晚有贴士吗?
原帖由 kingworld 於 2008-4-14 10:18 PM 發表

今晚有贴士吗?
原帖由 boy321 於 2008-4-14 11:31 PM 發表

你d钱越输越多哇!
原帖由 kingworld 於 2008-4-14 11:35 PM 發表

你d钱越输越多哇!
你仲多啦。。。
原帖由 boy321 於 2008-4-14 11:46 PM 發表

你仲多啦。。。
你赌波有赢吗?
亚妹妹你走去边啊?
做乜?:onion14:
到此一遊::onion05: :onion05: :onion05:
亞妹。。。我又到此一遊。。。。:onion05: :onion05:
迪士尼樂園歡迎你
累到死拿!