返回列表 回復 發帖

回復 #40342 ed_teck 的帖子

好歌...好歌..
原帖由 lux1261 於 2008-5-29 11:46 PM 發表
番黎抹地!
记得洗埋个厕所啊...
原帖由 crashersus 於 2008-5-29 23:53 發表

记得洗埋个厕所啊...
知道!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 29/5/2008 11:46 PM 發表
番黎抹地!
亚妹,等我来帮你,
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-5-31 18:39 發表

亚妹,等我来帮你,318476318477
馨  對我最好! :014::014::014:
原帖由 lux1261 於 1/6/2008 06:28 AM 發表

馨馨  對我最好! :014::014::014:
亚妹近来好忙啊?要小心身体
push up... up......up!!!!:onion14:
打扫时间到...
阿妹,你去做边度啊~~~~~~?
亚妹又唔系度

回復 #40355 夜雨馨 的帖子

是咯。。不过,没相干。。等我帮阿妹顶一顶喇。。:014:
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 5/6/2008 11:53 AM 發表
是咯。。不过,没相干。。等我帮阿妹顶一顶喇。。:014:
亚妹去左边
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-5 18:57 發表

亚妹去左边
係度......你地係度嗎?
原帖由 lux1261 於 2008-6-5 10:47 PM 發表

係度......你地係度嗎?
噢。。噢。。阿妹。。我好挂住你啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。