返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-6-5 22:48 發表

噢。。噢。。阿妹。。我好挂住你啊。。
真既?
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2008-6-5 10:49 PM 發表

真既?
想讲假。。不过,好似唔系咁好。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 lux1261 於 2008-6-5 10:49 PM 發表

真既?
亞妹............dun always lost urself ok??:024:
原帖由 lux1261 於 5/6/2008 10:47 PM 發表

係度......你地係度嗎?
亚妹你出现啦,但是我出现你又唔系度
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-6 07:18 PM 發表

亚妹你出现啦,但是我出现你又唔系度
来自廣东既美眉...:014: 你好吗??
原帖由 lcw1234 於 6/6/2008 07:28 PM 發表

来自廣东既美眉...:014: 你好吗??
你误会啦,我唔系广东人,我系大马人
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-6 07:54 PM 發表

你误会啦,我唔系广东人,我系大马人
大马边度啊??
原帖由 lcw1234 於 6/6/2008 07:57 PM 發表

大马边度啊??
大马,吉隆坡人。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Casey  
原帖由 lux1261 於 7/6/2008 01:30 AM 發表
Casey  
亚妹你来啦
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-7 01:34 發表

324869亚妹你来啦
捉到您拿!
原帖由 lux1261 於 7/6/2008 01:36 AM 發表

捉到您拿!
我好挂住你,你近来好忙啊?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-7 01:46 發表

324871我好挂住你,你近来好忙啊?
老樣子啦!第日仲要學日文.真係無得訓咯!
原帖由 lux1261 於 2008-6-7 01:51 AM 發表

阿妹,我好挂住你啊~~~~~~
原帖由 lux1261 於 7/6/2008 01:51 AM 發表

亚妹好叻学日文