返回列表 回復 發帖
原帖由 黄老邪 於 2008-6-9 22:08 發表
好像這帖是整個論壇最水的了吧.哈哈.
你乜野意思呀?:024::024::024:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
我想食 菠蘿油!:014:
Staying dry is bloody hard.
原帖由 crazie 於 2008-6-10 12:23 發表
我想食 菠蘿油!:014:
CC 送比您.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂返上去:onion05:
原帖由 lux1261 於 10/6/2008 10:10 PM 發表

CC 送比您.
亚妹,我又要
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-12 17:48 發表

亚妹,我又要
馨馨  最抵鍚....您想食乜野?
原帖由 lux1261 於 13/6/2008 02:16 AM 發表

馨馨  最抵鍚....您想食乜野?
亚妹我想吃tiramisu啊
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-13 04:59 PM 發表

亚妹,我想吃tiramisu啊
呢味都岩我啊!!!!
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-13 16:59 發表

亚妹,我想吃tiramisu啊
呢個我強項啦!
上次整好去罹相機時己經比人偷食左!

原帖由 vwwo 於 2008-6-13 17:20 發表

呢味都岩我啊!!!!
靚媽您想食乜?
原帖由 lux1261 於 2008-6-13 10:28 PM 發表

靚媽您想食乜?
我而家发烧,食龙肉都无味啊~~~~~
原帖由 lux1261 於 2008-6-13 10:22 PM 發表

呢個我強項啦!
上次整好去罹相機時己經比人偷食左!
TIRAMISU
见者有份呀。。。
原帖由 vwwo 於 2008-6-13 10:34 PM 發表

又熬夜熬出病了呀。。。 要多多休息呀。。免得你的女儿和我们担心呀
原帖由 canz85 於 2008-6-13 10:43 PM 發表

又熬夜熬出病了呀。。。 要多多休息呀。。免得你的女儿和我们担心呀
呢排无点挨夜,系走出走入挨病左。。。。。。。。:019:
原帖由 vwwo 於 2008-6-13 22:34 發表

食住白粥先好嗎?