返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-6-14 09:21 AM 發表

食住白粥先好嗎?
都系阿妹锡我!
原帖由 canz85 於 2008-6-13 22:41 發表

TIRAMISU
见者有份呀。。。
好耐無見拿..............
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 vwwo 於 2008-6-14 09:28 發表

都系阿妹锡我!
當然啦..靚媽係罹黎鍚架:
原帖由 lux1261 於 13/6/2008 10:22 PM 發表

呢個我強項啦!
上次整好去罹相機時己經比人偷食左!
亚妹整卑我吃,开心到打,亚妹底锡
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 vwwo 於 13/6/2008 10:34 PM 發表

我而家发烧,食龙肉都无味啊~~~~~
点解唔多点休息啊
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-14 07:10 PM 發表

点解唔多点休息啊
我而家食完药酒训,训到好乱啊~~~
原帖由 lux1261 於 2008-6-14 06:27 PM 發表

好耐無見拿..............
是呀。。好怀念这里呀。。。。好久没来捧肥妹的场了呀。。。境况如何呀。。。
亞妹。。。 亞妹。。。over over !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-14 19:10 發表

亚妹整卑我吃,开心到打332242,亚妹底锡332243332243
你都攪到我好開心呀!
原帖由 canz85 於 2008-6-14 21:57 發表

是呀。。好怀念这里呀。。。。好久没来捧肥妹的场了呀。。。境况如何呀。。。
買左間姑婆屋做嫁莊!haha:onion05::onion05::onion05:
原帖由 bourget 於 2008-6-15 06:13 發表
亞妹。。。 亞妹。。。over over !!
juju  i miss you
原帖由 vwwo 於 14/6/2008 08:24 PM 發表

我而家食完药酒训,训到好乱啊~~~
病系甘架,靓姐乖乖定时吃药
原帖由 lux1261 於 15/6/2008 07:11 AM 發表

你都攪到我好開心呀!
真既亚妹?亚妹多人锡系梗啊嘛
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
頂番上去:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-6-15 10:13 PM 發表
頂番上去:014:
贴士佬 。。。好久没在这里和你聊天了。。。
今晚有什么贴士