返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-15 12:32 發表

332500真既亚妹?亚妹多人锡系梗啊嘛
我都知有好多人好鍚我!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2008-6-15 22:13 發表
頂番上去:014:
幫主
原帖由 canz85 於 2008-6-15 22:18 發表

贴士佬 。。。好久没在这里和你聊天了。。。
今晚有什么贴士
我識佢甘耐佢都無比過貼士我既!
原帖由 lux1261 於 16/6/2008 07:53 AM 發表

我都知有好多人好鍚我!
人见人爱
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
坐一陣!:019:
蒲下头啦....:014:
原帖由 crashersus 於 2008-6-18 13:20 發表
蒲下头啦....:014:
momo i miss you

回復 #40441 lux1261 的帖子

i miss u toooo...monmon....:014:
帮亚妹顶返上去
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
入呢飲杯茶:onion14:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2008-6-22 00:51 發表
入呢飲杯茶:onion14:
入呢飲杯茶咋???
阿妹早... 係時間返工了.. 閃...  
路过:onion05: :onion05:
阿妹,你响边啊~~~~?
真系好耐无上网左啦:onion14: 好挂住大家啊