返回列表 回復 發帖
:019: 亚妹几日没出现
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
電腦死左呀!:019:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~

回復 #40451 lux1261 的帖子

咩电脑死左啊
原帖由 lux1261 於 2008-6-23 07:23 AM 發表

入呢飲杯茶咋???
系囖...都5知几个月无出粮啦!!!:onion03: :onion03: :onion03:
火焰幫ge朋友...

你好~~
原帖由 炎之贵公子 於 2008-6-23 06:17 PM 發表
真系好耐无上网左啦:onion14: 好挂住大家啊
贵公子,好耐无见啊!!
最近好吗?
我支持你!:onion31:
原帖由 lux1261 於 2008-6-23 07:23 AM 發表

入呢飲杯茶咋???
泰山和公主请安,
火家兄弟们问好。闪。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
入黎探亞妹
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 crashersus 於 2008-6-24 14:30 發表

系囖...都5知几个月无出粮啦!!!:onion03: :onion03: :onion03:
係罹...好手緊呀!
原帖由 jacky760425 於 2008-6-25 12:59 發表

泰山和公主请安,340970
火家兄弟们问好340971。闪。。340972。340973
乖拿....掛住您呀!
原帖由 bourget 於 2008-6-26 03:41 發表
入黎探亞妹
juju  i miss you
:onion10:  竟然撞到阿妹...
亚妹
原帖由 ed_teck 於 2008-6-27 23:04 發表
:onion10:  竟然撞到阿妹...
我去左大分迷!:sleeps::sleeps::sleeps: