返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 08:22 發表

我都想知你條女係邊個呀~!
依加訓系我架李
遲下比相你睇..你无航蘇卅過后..元船在
:onion14:
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 08:29 發表

咁你買咗佢啦~~!
你同我比一半手期~~~~:onion14:
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 08:38 發表

瞓係你隔鄰個吹氣公仔呀Hahahahahahhahaha
吹氣公仔~~~~系你志用者
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 08:40 發表

好.................................................................................................................................................................................................... ...
有份好公...揸个覩車...自已云自已食~~~好窮..
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 08:46 發表
你又知

阿cck又話同我解悶??去鬼咗邊呀???
我都想云佢
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 08:56 發表
我份工唔好o架!做死人,我阿頂叫我銷假,下個月係旺季叫我返工,我仲諗緊點好.

我大哥大嫂同埋佢嗰3隻馬騮女又話7月中嚟我呢度玩,仲要留足個半月,亦因為呢件事,攪到我同阿媽鬧交.

因為工作同家事攪到心情唔好.

我架 ...
話明凡人..凡人..人系有凡事
:onion05: 我来坐坐:onion14:
如果还有遗憾,又怎么样呢?
伤了痛了懂了,就能好了吗?
原帖由 夜雨馨 於 2008/5/30 09:07 發表
:onion05: 我来坐坐:onion14:
靚靚好啩住你 知你襾三日5开心送比你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 09:08 發表

你揾佢做乜??莫非.................................
佢話推我个股
原帖由 cammy8080 於 30/5/2008 05:09 PM 發表

Hello你好~!
你好啊,点称呼?
原帖由 kakaka1668888 於 30/5/2008 05:13 PM 發表

靚靚好啩住你 知你襾三日5开心送比你
你点知啊,多谢你啊 ?其实识你甘耐,我应该点称呼你?我一点都唔靓,你唔好叫我靓靓啦
原帖由 cammy8080 於 30/5/2008 05:19 PM 發表

我叫cammy~!
:014: 好开心识到你啊,你边度人
原帖由 夜雨馨 於 2008/5/30 09:19 發表

你点知啊,多谢你啊 ?其实识你甘耐,我应该点称呼你?我一点都唔靓,你唔好叫我靓靓啦
叫我kaka~~以后叫你夜夜
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 09:14 發表
我無嘅:019:

咁我:sleeps: 嘞!!
你有份
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 cammy8080 於 2008/5/30 09:28 發表

俾杯coffee我做乜,俾粒朱古力我好過啦:onion03:
肥死你...朱古力