返回列表 回復 發帖
我返黎拿!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
都幾百年冇見過幫主
原帖由 h2o 於 2008-8-10 22:03 發表
都幾百年冇見過幫主
仲好耐無出糧拿!
原帖由 lux1261 於 2008-8-10 10:47 PM 發表

仲好耐無出糧拿!
講講下 又係bor!!
要抗議喔
原帖由 h2o 於 2008-8-11 16:35 發表

講講下 又係bor!!
要抗議喔
出糧!出糧!出糧!出糧!出糧!
頂返上去
幫主人間蒸發左好耐啦 ﹗﹗

可以當拒無到添
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-15 03:32 AM 發表
幫主人間蒸發左好耐啦 ﹗﹗

可以當拒無到添
佢好好好好好耐冇出過糧俾我地
我頂頂頂頂頂頂返上去
火焰幫D會員去晒邊............靜到烏蠅飛過都聽到.............
人間蒸發
原帖由 lux1261 於 2008-8-20 01:05 AM 發表
人間蒸發
亞妹好在仲有你....
原帖由 h2o 於 2008-8-20 17:33 發表

亞妹好在仲有你....
我做左看更亞伯
原帖由 lux1261 於 2008-8-20 07:30 PM 發表

我做左看更亞伯
點會呢...看門口梗係男仔做啦
等我黎睇住火焰幫會議室
原帖由 h2o 於 2008-8-21 03:31 發表

點會呢...看門口梗係男仔做啦
等我黎睇住火焰幫會議室
甘呢度交比你拿!
原帖由 lux1261 於 2008-8-21 01:55 AM 發表

甘呢度交比你拿!
嗯~~放心去飛啦