返回列表 回復 發帖
亞妹。。。等緊見你啊 ﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
入黎幫亞妹看屋.......
第一次來火焰幫看看~~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
好熱啊, 唔該一杯冰水(多冰)!!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-22 16:24 發表
第一次來火焰幫看看~~
呢度有乜野看.......只有看屋乍!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-22 16:25 發表
好熱啊, 唔該一杯冰水(多冰)!!
自己自便!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
頂返上去...................................
亞妹去左邊呀 ﹖﹖﹖
迪士尼樂園歡迎你
water ~~comment allez - vous ??
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-27 03:26 AM 發表
亞妹去左邊呀 ﹖﹖﹖
好耐冇見過佢囉........佢飛走左
原帖由 bourget 於 2008-8-27 03:28 AM 發表
water ~~comment allez - vous ??
je vais bien et toi?
ju ju tu utilises un traducteur anglais/français pour taper des mots en français?
原帖由 h2o 於 2008-8-28 12:36 AM 發表

je vais bien et toi?
ju ju tu utilises un traducteur anglais/français pour taper des mots en français?
哈哈 ﹗﹗﹗ 吾話你知 ~﹗﹗
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-27 09:04 PM 發表

哈哈 ﹗﹗﹗ 吾話你知 ~﹗﹗
你知我問你乜咩?
吾知。。。。。。。。。。。。。。就假既。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-8-28 02:49 AM 發表
吾知。。。。。。。。。。。。。。就假既。。
juju唔知就唔知啦 唔洗害羞架  我唔會怪你