返回列表 回復 發帖
原帖由 shiucho 於 2008-9-23 05:50 AM 發表
回應 h2o 第 40696 篇文章
回應 lux1261 第 40699 篇文章

其實我有睇你地吹水架,
不過我用shiucho123180
個名成日登入唔到,
費事出聲啦。
你應該一早同我地講嘛
你都可以用你呢個login黎吹水架..
原帖由 shiucho 於 2008-9-23 05:52 AM 發表

我有信心水哥應該唔係呱。
佢都係聽D流言話我個樣似edison j....唔好信....我唔會&我唔想似佢! 無論相貌定係性格都係NO
原帖由 h2o 於 23/9/2008 16:15 發表

家好結局唔好睇啊...
happy ending ma??

anyone die ga??
原帖由 h2o 於 23/9/2008 16:23 發表

佢都係聽D流言話我個樣似edison j....唔好信....我唔會&我唔想似佢! 無論相貌定係性格都係NO
edison 個相貌都唔差j~~ 性格衰少少j~~ waterson
原帖由 wongjj 於 2008-9-23 11:29 AM 發表

happy ending ma??

anyone die ga??
因為中秋節所以係happy ending! 至於有冇人死.....你自己睇啦
原帖由 wongjj 於 2008-9-23 11:31 AM 發表

edison 個相貌都唔差j~~ 性格衰少少j~~ waterson
你唔好信晒你big bro啦
佢亂up話我似edison ja...
原帖由 shiucho 於 2008-9-23 11:52 AM 發表

我有信心水哥應該唔係呱。
jojo 點解你吾去請 admin 幫你 reset password ????
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 h2o 於 2008-9-23 10:13 PM 發表

你唔好信晒你big bro啦
佢亂up話我似edison ja...
你甘大反應做咩 wor,
似咪似 lor !!
迪士尼樂園歡迎你
JuJu 乜 水水 係 Edison? 靚女殺手, 見一個, 殺一個嫁喎! 冇好下場嫁! 如果真係, 我地要較腳呀!
原帖由 bourget 於 2008-9-24 12:10 AM 發表
你甘大反應做咩 wor,
似咪似 lor !!
我唔似
:tu27: 我唔似 :tu27: :tu27:
:tu27: :tu27: 我唔似 :tu27: :tu27:
:tu27: :tu27: 我唔似 :tu27: :tu27:
原帖由 manyiu 於 2008-9-24 12:23 AM 發表
JuJu 乜 水水 係 Edison? 靚女殺手, 見一個, 殺一個嫁喎! 冇好下場嫁! 如果真係, 我地要較腳呀!
唔係啊
火焰幫morning
原帖由 rrliew 於 2008-9-24 12:47 AM 發表
火焰幫morning
rr咁好入黎座啊
原帖由 h2o 於 2008-9-24 06:58 發表

rr咁好入黎座啊
firth time
原帖由 h2o 於 2008-9-23 16:23 發表

似佢咁有錢未得囉。
火焰幫大家庭主路元帥。