返回列表 回復 發帖
阿妹,你已经放弃呢个帖子左啦?
唔见你点上黎既??
原帖由 vwwo 於 2008-10-9 14:40 發表
阿妹,你已经放弃呢个帖子左啦?
唔见你点上黎既??
我無放棄.我每日都努力堅持住!
呢排日一份工.晚一份工.好辛苦呀!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
I will always support u ga !! 亞妹  
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 2008-10-10 06:52 發表
I will always support u ga !! 亞妹  
merci  kam kam  
why is water such high level in your family ?  
家族: 火焰幫 - 二路元帥
Suprise !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 2008-10-10 07:00 發表
why is water such high level in your family ?  
家族: 火焰幫 - 二路元帥
Suprise !!
升級  haha
ah mui~~~you will not alone,
I'm here always !!
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 lux1261 於 2008-10-10 06:34 AM 發表

靚媽我無放棄.我每日都努力堅持住!
呢排日一份工.晚一份工.好辛苦呀!
睇你挨到甘,我好心痛啊~~~~~~
有人喇~
born to die
原帖由 YUYUME 於 2008-10-10 05:52 PM 發表
有人喇~
呢度既帖,已经静多好耐、好耐啦。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-10-10 01:04 PM 發表

呢度既帖,已经静多好耐、好耐啦。。。。。。。。。。。
個個都走晒啦...............
我都覺啊~~個老大跑左去邊呢~~
born to die
原帖由 YUYUME 於 2008-10-11 05:45 AM 發表
我都覺啊~~個老大跑左去邊呢~~
佢話佢好忙所以冇時間上黎啊......
大家幾好嗎?
原帖由 nestlemilo 於 2008-10-11 02:25 PM 發表
大家幾好嗎?
幾好啊..你呢?