返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-10-20 03:38 AM 發表

你都好中意吃麵包波...
我返學日日都吃..吃到口淡
大人成日講"有得食就係福"
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 h2o 於 2008-10-20 03:40 AM 發表

你D廣東話lvl downgrade左咩
我睇唔明既
我明就得啦
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
放工!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
大家好啊。。我进来走走。。
亞妹。。。。。。。
點解我見吾到你既。。
迪士尼樂園歡迎你
原帖由 bourget 於 2008-10-21 07:58 發表
亞妹。。。。。。。
點解我見吾到你既。。
juju 慍我有事嗎?

回應 lux1261 第 41041 篇文章

久仰大名...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
亞妹好掛著你啊
迪士尼樂園歡迎你
hihi~~water & everyone~~~
原帖由 bourget 於 2008-10-23 10:25 發表
亞妹好掛著你啊
me too

回應 lux1261 第 41045 篇文章

princess   how r u lately  
原帖由 Geai 於 2008-10-24 07:35 發表
princess   how r u lately  
做到.....................................死左!

回應 lux1261 第 41047 篇文章

so busy       me day day nth to do  
打個招呼先
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
push push here.........