返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 05:07 PM 發表

哈哈,2晚都see you喺tvbnow ar!~~~~~~
我地有緣囉...
原帖由 h2o 於 2008-11-10 12:22 AM 發表

我地有緣囉...
咁你又喺度搞ing what ar?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
亞妹  hello
打掃下先............
前2日打掃完點解仲咁多塵...
再頂........
好多塵咩!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
無人!
原帖由 lux1261 於 2008-11-18 02:57 AM 發表
無人!
我在啊..頂一頂先
born to die
原帖由 lux1261 於 2008-11-18 12:47 AM 發表
好多塵咩!
亞妹.......好靜啊
Where is 亞妹 ?
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 boy12 於 2008-11-19 01:33 AM 發表
Where is 亞妹 ?
我都想知啊
D人去晒邊....呢度係唔係就黎"jap lap"...
入黎打扫...拖地...洗厕所...
原帖由 crashersus 於 2008-11-21 06:42 AM 發表
打掃得咁乾淨都冇用...都冇人入黎坐
原帖由 crashersus 於 2008-11-21 13:42 發表
i love you momo
原帖由 h2o 於 2008-11-21 09:02 PM 發表

打掃得咁乾淨都冇用...都冇人入黎坐
咁乾淨,我第一個入黎坐! 想喝杯茶, 有冇呀? 唔該哂!