返回列表 回復 發帖
話時話...琴日係六四...都冇聽聞過有示威呀遊行之類...連靜坐都冇搞喇!
Hello..初黎報到 ..各位哥哥姐姐, 射住射住...

回復 #4514 Qkwow 的帖子

欢迎你! :014:
原帖由 ljw1982 於 2008-6-5 08:09 AM 發表

建 仔 你 要 去 哪 里 示 威 啊 !
预 我 一 份 啦 !
你唔惊D药水车啊?
原帖由 vwwo 於 2008-6-5 12:46 PM 發表

你唔惊D药水车啊?
示威者胆生毛架!
原帖由 cck_my 於 2008-6-5 12:56 PM 發表

示威者胆生毛架!
夜晚仲可能又有D“绑黄布”既打人。。。。。

回復 #4518 vwwo 的帖子

:onion03: 后备队拿棍黎搏你几野, 再拿牌盾黎推! 问你 未!
原帖由 cck_my 於 2008-6-5 01:27 PM 發表
:onion03: 后备队拿棍黎搏你几野, 再拿牌盾黎推! 问你 未!
仲有D带‘巴冷刀’黎架~~~~~~
Bandar Mahkota Cheras 就系甘样被招呼架~~~~

回復 #4520 vwwo 的帖子

条路真係有血有泪啊! 终于开成! :014:
原帖由 cck_my 於 2008-6-5 01:37 PM 發表
条路真係有血有泪啊! 终于开成! :014:
未系100%架,仲要等法庭判架!

回復 #4522 vwwo 的帖子

:019: 就係囖! 法庭又係政府控制既!
原帖由 cck_my 於 2008-6-5 01:46 PM 發表
:019: 就係囖! 法庭又係政府控制既!
所以你话我住果区既惨唔惨。。。。。。。。。

回復 #4524 vwwo 的帖子

日日塞车都塞到你晕啊!

回復 #4472 cammy8080 的帖子

you know i live in uk !! where do u live?? pretty cammy
吹水區係吹咩水多嫁?

同買波tips又係响邊到睇?