返回列表 回復 發帖
現在還有沒有加入可以得到88888作為獎勵?
原帖由 Qkwow 於 2008-6-5 05:12 PM 發表
吹水區係吹咩水多嫁?

同買波tips又係响邊到睇?
这 里 什 么 水 都 吹 的 啊 !
論壇虛擬社區----> 各門各派活動區 啦 !
那 块 去 看 看 啦 !
原帖由 chow_chow_chow 於 2008-6-5 05:27 PM 發表
現在還有沒有加入可以得到88888作為獎勵?
还 有 啊 !
那 你 还 不 快 点 加 入 !
原帖由 vwwo 於 2008-6-5 12:46 PM 發表

你唔惊D药水车啊?
为 了 目 标 什 么 都 不 怕 啊 ! :024:
原帖由 vwwo 於 2008-6-5 01:31 PM 發表

仲有D带‘巴冷刀’黎架~~~~~~
Bandar Mahkota Cheras 就系甘样被招呼架~~~~
来来来。。要买枪的就请来这边签个名吧。。。哈哈。。。。
还有的是问问那些带巴冷刀的有没有看过RAMBO4。。。。。
hello got anybody home?:onion14:

回復 #4533 ljw1982 的帖子

杰 少! I'm home!
我回来啦~
哈哈哈哈!

回復 #4535 小小星星 的帖子

很久不见啊!
原帖由 cammy8080 於 2008-6-6 06:34 AM 發表
ghyc~! I live in usa~!
hello Cammy....Usa so big which city ar...
原帖由 canz85 於 2008-6-5 05:45 PM 發表

来来来。。要买枪的就请来这边签个名吧。。。哈哈。。。。
还有的是问问那些带巴冷刀的有没有看过RAMBO4。。。。。
大佬,如果你有去过现场就唔系甘讲啦。。。。。。。

回復 #4540 vwwo 的帖子

就係囖, 见人就劈, 当D人唔係人!

回復 #4542 cammy8080 的帖子

早前, 为佐一条路, E+为佐油起大价! 示威都无用架, 无人理架!

回復 #4544 cammy8080 的帖子

咁大锅!

回復 #4546 cammy8080 的帖子

油站咪爆炸囖!