返回列表 回復 發帖

紧急通告

由于兄弟帮领导人canz85(华仔)和ljw1982(杰少)被禁止訪問!
兄弟帮 - 龙头细佬要我和大家说:

帮我跟兄弟帮的朋友们说再见吧!
原帖由 cck_my 於 2008-6-11 12:29 AM 發表
由于兄弟帮领导人canz85(华仔)和ljw1982(杰少)被禁止訪問!
兄弟帮 - 龙头细佬要我和大家说:
帮我跟兄弟帮的朋友们说再见吧!  

唔好意思,想问下点解会甘大件事咔?搞到禁止访问甘夸张?

虽然我唔是兄弟帮,不过华仔同杰少都是我的朋友。。。我一定撑他地咔。
原帖由 任盈盈 於 2008-6-11 01:17 AM 發表

唔好意思,想问下点解会甘大件事咔?搞到禁止访问甘夸张?

虽然我唔是兄弟帮,不过华仔同杰少都是我的朋友。。。我一定撑他地咔。
感谢你关心! 我已经跟进了, 真正原因我还不清楚!
原帖由 cck_my 於 2008/6/10 17:48 發表

感谢你关心! 我已经跟进了, 真正原因我还不清楚!
撹什么呀老友...
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-11 02:08 AM 發表

撹什么呀老友...
大大单啊!:019: :onion03:

回復 #4587 cammy8080 的帖子

我都想知! E+等D高层俾解释!

回復 #4589 cammy8080 的帖子

唯有听天由命!

回復 #4590 cck_my 的帖子

等我帮你手....
入谷温人

最新消息

兄弟帮领导人canz85(华仔)和ljw1982(杰少)已被解禁! :014: :014: :014:
原帖由 cck_my 於 2008/6/11 05:31 發表
唯有听天由命!
佢地5系做个D野共大咼
无事就好Lo~ 几惊呀~......
入谷温人
原帖由 cck_my 於 2008/6/11 07:31 發表
兄弟帮领导人canz85(华仔)和ljw1982(杰少)已被解禁! :014: :014: :014:  
雨个天晴
原帖由 cck_my 於 2008-6-11 15:31 發表
究竟發生什麼事要禁止發言?:019:
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

回復 #4598 假書僮 的帖子

:019: 一言难尽!
大家好呀。。。有没有人呀。。。